info
1. 5. - zahájení letního provozu lanové na Tanvaldský Špičák

Zimní přípravy

Neustále probíhají snahy o spojení všech lyžařských areálů, a to nejen v rámci zimních aktivit, ale i v letním vyžití. V zimě lyžování a běžky, v létě koloběžky a golf.

Největší proměnou prochází areál na Tanvladském Špičáku. Jednou z největších akcí bylo narovnání červené sjezdovky zavezením prohlubně a stržením hrbu ve druhé části. Díky tomu si lyžaři budou moci lépe vychutnat jízdu bez přejezdu oné dlouhé rovinky. S touto proměnou souviselo i vykácení části lesa u lyžařského vleku Pod lesem, který se bude prodlužovat a vzniknou zde nová sportoviště pro akrobatické skokany a sjezdaře. Těšit se můžete i na nový park s překážkami a skoky.
 img_2913.jpg

Dále se neustále vylepšuje lyžařské zázemí na Tanvaldském Špičáku II, kde se pozvolna rozšiřují a upravují sjezdovky, což umožnilo vykácení části lesa, kam se na další roky plánuje přesun vleků. Pozdější výstavba nových lanových dráh a s tím i několik dalších sjezdovek by mělo spojit areál Tanvaldského Špičáku s Desnou a Tanvaldem. To by znamenalo, že skiareál pak bude moci nabídnout lyžařům více jak 15 kilometrů sjezdových tratí.

S plánovanými renovacemi není spojené zdražování jízdného ani žádná jiná omezení, což v rámci rodinné dovolené potěší všechny návštěvníky skiareálu.

Partneři skiarény

inogyAuto loudaAlpine PROHotel PetřínK2Jizerské horySitour