Novinky ve SKIARÉNĚ

SKIARÉNA JIZERKY INVESTOVALA DO MODERNIZACE LYŽAŘSKÝCH AREÁLŮ 35 MILIONŮ KORUN

NA SVÉ SI PŘIJDOU DĚTI I DOSPĚLÍ, ZA STEJNOU CENU JAKO VLONI

V Jablonci nad Nisou, 10. října 2015: Zábavné i výukové atrakce pro děti na Tanvaldském Špičáku, Severáku i Bedřichově. Automatický a hlavně třikrát výkonnější systém zasněžování a větší a výkonnější rolba na Špičáku. Online předprodej skipasů i jízdné zdarma pro děti do šesti let. To jsou hlavní novinky SKIARÉNY JIEZRKY pro nadcházející lyžařskou sezónu.

„Český lyžař je stále náročnější, vyžaduje kvalitní lanovky a vleky i povrch, po kterém jezdí. Nový systém zasněžování nám umožní snadněji překlenout období, kdy nepadá přírodní sníh, ale jsou podmínky pro výrobu umělého. Díky nové rolbě budeme moci sjezdovky lépe upravit. Musíme ale myslet i na to, že do našich areálů míří rodiny s dětmi, které je třeba naučit lyžovat i zabavit,“ říká jednatel SKI Bižu Pavel Bažant.

Na Špičáku se děti budou nově učit lyžovat na třicetimetrovém pojezdovém koberci. Více než padesát metrů dlouhý koberec na ně bude nově čekat v Dětském světě na Severáku a úplně nový Dětský svět s pojezdovým kobercem se stane součástí areálu v Bedřichově na Malinovce. Kromě toho děti do šesti let budou moci na Špičáku lyžovat v doprovodu dospělé osoby na lanovce a kotvě na Špičáku 2 zdarma.

„Pokud se dítě naučí dobře a hlavně bezpečně lyžovat hned od začátku, výrazně klesá riziko úrazu, až se dostane na velký svah. Pojezdové koberce jsou proto nezbytnou součástí výuky jak pod vedením rodičů, tak proškolených instruktorů, kteří budou v našich areálech i v sezóně 2015/2016 k dispozici,“ doplňuje marketingový manažer Petr Bažant ze SKI Bižu.

Letošní investice v hodnotě 35 milionů korun do modernizace lyžařských areálů patřících pod SKIARÉNU JIZERKY je největší od roku 2004. Nově si budou moci návštěvníci zakoupit skipasy také online na www.skijizerky.cz, jejich cena se oproti loňskému roku nemění.


SKIARÉNA JIZERKY představuje propojení tří lyžařských areálů: Tanvaldský Špičák, Severák a Bedřichov. Celkem nabízí 18 km sjezdovek, 21 lyžařských vleků, 1 lanovou dráhu a od sezóny 2015/16 tři pojezdové koberce. Lyžařům stačí pro všechna střediska jeden společný skipas a mohou mezi areály cestovat skibusem. Více informací na: www.skijizerky.cz.

« Zpět na přehled novinek21.10.2015zdroj: Skiaréna Jizerky

Partneři skiarény

inogyAuto loudaAlpine PROHotel PetřínK2Jizerské horySitour