PŮJČOVNA ELEKTROKOL JIZERKY – SEVERÁK

PŮJČOVNA ELEKTROKOL JIZERKY – SEVERÁK
E-AMULET EVBIKE CENTRUM

Ve SKIARÉNĚ JIZERKY bude od příštího týdne v provozu půjčovna elektrokol eAmulet. Rozšiřujeme tak naše letní aktivity na Severáku, kde k již fungujícím službám - půjčovně koloběžek, koloběžkotaxi, dětské stezce a cross-golfu - přibude nově možnost zapůjčení elektrokol.


Do začátku bude půjčovna vybavena 4-mi kusy crossových elektrokol Amulet eRoute 35D se středovým pohonem EVBike Central Kit. V případě zájmu bude možné domluvit zapůjčení horského kola Amulet eRival 29 a to opět se středovým pohonem EVBike Central Kit. Rezervace zapůjčení elektrokol je možná na telefonním čísle 605 907 935.
Půjčovna se nachází přímo ve ski areálu Severák (naproti parkovišti) a bude v průběhu letních prázdnin otevřena od 10 do 17 hodin. Rozšířen bude i sortiment drobného prodeje a to právě o doplňky pro cyklisty. V půjčovně si bude možné zakoupit duše, lepení, rukavice či brýle a jiné potřebné drobnosti. Připravili jsme pro Vás i tipy na výlet tak, abyste poznali atraktivní místa Jizerek. Díky elektrokolům z naší půjčovny budou výlety po Jizerkách zábavnější a dostupnější. Pro delší výlety nabídneme i dobíjecí stanice na Nové Louce či na Tanvaldském Špičáku.


Slavnostní otevření a představení elektrokol proběhne v sobotu 4.7. od 10 hodin na Severáku. Těšit se můžete na doprovodný program se soutěžemi pro děti (závod na koloběžkách, bungeerunning) či na krátký závod do vrchu na elektrokolech. Soutěže a elektrokola budou k dispozici po celý den (do 15 hodin).

 

« Zpět na přehled novinek29.06.2015zdroj: SKIARÉNA

Partneři skiarény

InnogyAuto LoudaAlpine ProPetřínSCRJSitourLesy ČR